Tiistai - ei kakkaa lattialla. Keskiviikko - ei kakkaa lattialla. Torstai - ei kakkaa lattialla. Perjantai - ei kakkaa lattialla. Lauantai - hmmph.. Nappi mokoma. Näyttäisi kuitenkin auttaneen se, että poitsut saa ruuan iltapäivällä. Tai mistä lie sitten olikin kyse..

Tänään piti mennä metsään juoksemaan. Kun pääsin töistä, satoi taivaalta tiskirätin kokoisia märkiä juttuja, joten metsän sijaan suuntasin ruokakauppaan. Pojat saivat tyytyä hetken kirmailuun puistossa, remmilenkkeilyyn ja sisätiloissa tapahtuvaan nakin etsintään. Huomenna onkin sitten suorastaan pakko päästään otukset purkamaan energiansa, onneksi luvassa on vesiäistreffit koirametsässä. Toivottavasti ei sada tiskirättejä.

Ensi kuussa koittaa Napin osalta lonkka- ja kyynärkuvaukset + kilpparitestaus. Jännää tietää millaiset lonksuttimet Napsulla on ja toki kilpparitestin tulos myös. Napin isältähän kilpirauhasen vajaatoiminta löydettiin.

Potella on C-lonkat, silmät optigen a ja kilpparin suhteen se on terve.

Vesikoiraforumilla listattiin koiruuksien outoja tapoja. En ole oikein keksinyt mitään ihmeellistä, kunnes tänään Potte muistutti omasta luunjärsimisasennostaan:

1222853.jpg

1222854.jpg