Myydään espanjanvesikoirauros. Ikä 1,5 vuotta, peruskäytös ja luonne ok. Ulkonäöltään ihan nätti, vähän kuikelo. Helppo motivoida, tykkää tekemisestä. Harrastuksina metsäjälki, kotitokoilu ja flyball. Sisäsiisteys hakusessa - kakkailee ja pissailee sisälle. Hinta 20 euroa. Kympillä lähtee jos ottaa toisenkin perron samassa paketissa. Anyone?!

Tässä nyt vkon verran ihmetelty - kun tullaan töistä kotiin niin joku on kakkinut olohuoneen lattialle. Se en ole minä eikä se ole avokas, joten jäljelle jäävät koirat ja hamsteri. Noh, Unski-hamsu se ei varmaan ole kun läjät on sen verran kookkaita. Joten kuka prkl?!! Ja miksi?!!

Tänään kun käytin pojat iltapäivällä kävelyllä, oli Potella selkeästi hätä, joten epäilykseni kohdistuu Nappiin. Onko tämä jokin uusi Minä kakkaan minne Minä haluan -esitys, vai osoittaako se mieltä siitä, ettei olekaan meidän Ainoa Lapsi vai mitä hemmettiä. Vai onko kakkakasojen tuottajana Potte.

Pojat saa tästä alkaen ruuan heti kun tullaan töistä, jotta ehtisi suoli tyhjetä illan ja aamun aikana.

Alan kohta haistella poikien takapuolet, jotta selvitän syyllisen.

p.s. Oli kiva viime yönä herätä siihen kun Nappi pissasi lattialle. Voin myydä koirat vitosella. Oikeastaan voin maksaa sille joka ne ottaa.

p.p.s. No en oikeasti. On ne silti ihania. :)

p.p.p.s. Tosin jos tätä vielä kauan jatkuu, niin viiskymppiä sille, joka ottaa molemmat!

:P