Hankin tänään pitkän pohdinnan jälkeen flexin, jospa sen kanssa saisi vähän vauhtia Potenkin iltalenkkeihin ja voisi vaivihkaa opiskella luoksetuloa/mennään-käskyä (=tulepas nyt sieltä haistelemasta). Melkein tuli tarve selittää eläinkaupassa, että en mä tän kanssa varsinaisesti lenkkeile vaan iltapissalle me vaan.. :P En tiedä uskaltaisiko poikien antaa leikkiä niin, että Nappi on vapaana ja Potte flexissä. Kaipa sitä voisi kokeilla, ja lopettaa sitten kun jompikumpi on solmussa.. Ihan kovin paljon kun en uskalla Pottea täällä kaupungissa pitää vapaana - toiset koirat aletaan jo vähän hallita, mutta täällä vilistelee aika usein villikaneja ja nekös on ihania Poten mielestä. Vähän enemmän riistaviettiä (tai mitä lie takaa-ajoviettiä) kuin Napilla, jota ei linnut ja puput juurikaan kiinnosta. Isot linnut on Napin mielestä epäilyttäviä tai suorastaan pelottavia.

Mietin äsken, että olenpas laiska koiranomistaja kun en jaksanut lähteä pitkälle lenkille töiden jälkeen tai muutenkaan tehdä mitään ihmeellistä. Sitten katsoin kelloa ja totesin, että tulin kyllä töistä melkein puolitoista tuntia sitten.. Ensin käytiin Poten kanssa lähipuistossa nuuskuttelemassa ja tekemässä tarpeet. Seuraavaksi Napin kanssa vähän puistoilua ja eläinkaupassa käväisy. Kotona piilottelin pojille ensin nakkeja pitkin asuntoa ja lopuksi annoin niille vessapaperirullat, joihin oli laitettu nakkeja sisälle. Nyt rouskuttavat naudannilkkoja. Tämä ei sitä kumoa, ettenkö olisi laiska, mutta on nuo otukset silti jotain saaneet touhuta. :) Jos en ihan väsähdä, lähdetään myöhään illalla Linnunlaulun koirapuistoon katsomaan josse olisi tyhjillään/kivaa leikkiseuraa niin saa ukkelit juosta. Huomenna mennään varmaankin koirametsään riekkumaan.

Naudannilkoista tuli mieleen - jos jonkun lukijan koiruus niitä syö niin kerrohan seuraavaan kysymykseen vastaus: irrottaako koirasi naudannilkasta peukalon kokoisen luu"piikin", ja jos niin syökö se sen? Nappi nimittäin joka kerta saa nilkasta irti kyseisen osan, kaluaa sen ja jättää syömättä. Poten jäljiltä nilkassa on vain pelkkä nilkka jäljellä, eli sekin irrottaa irto-osan ja ilmeisesti syö sen kun ei mitään mistään löydy. Vielä ei ole tiettävästi suolet puhjenneet (kopkop), joten ei kai se kovin vaarallinen ole..? En koskaan muista eläinkaupassa ottaa asiaa puheeksi.