Eilen illalla pojat kokivat jostain mystisestä syystä tarpeelliseksi murista toisilleen, kumpikin patsasteli ja ärisi. Potella visuaalisena lisänä irvistely, jota Nappi ei osaa(?) harrastaa. Homma kuitenkin hiipui ja ukkelit hengasit kumpikin omalla tahollaan. Viisi minuuttia ärisemisestä alkoivat leikkiä ja jatkoivatkin painia puolisen tuntia. Että ota niistä sitten selvää..

Tänään minä viilailin kynsiä ja avo lenkkeili koirien kanssa koirametsässä. Olivat olleet tosi nätisti ja kohdanneet muutaman lagotonkin, joiden kanssa oltiin heti kaveria. Mukavaa, että pojat saivat aktivointia, vaikka olinkin töissä. Tosin en voisi tehdäkään kahta työtä, jollei avokin osallistuisi koirien hoitamiseen.

Kotiin päästyäni lähdimme Arabianrantaan kauppaan, koirat otettiin mukaan - käväisimme niiden kanssa vähän kirmaamassa kauppakeskuksen lähistöllä olevalla nurmialueella. Uskalsin Potenkin päästää hetkeksi vapaaksi, siellä kun aika hyvin näki tuleeko ketä ja mistä. Heiteltiin palloa, jonka luokse Potte ehti ensin mutta sähläsi, jolloin Nappi näppäränä poikana nappasi pallon kiinni. Noh, sillä on aika vankka kokemus pallokoirana. :) Potte alko kuitenkin selkeästi väsyä ja lähinnä jolkotteli kun Nappi painoi sata lasissa vailla merkkiäkään väsymyksestä. On ne niin kovin erilaisia otuksia.

Kotona vähän namin piilotusta, ruokaa ja possunhännän järsintää. Nyt nukkuu sohvalla ja lattialla väsynyttä otusta.