Poten näytön paikka
Päätimme, että Potella on nyt viikon verran aikaa näyttää mitä on oppinut. Se on alkanut edistyä esimerkiksi ruokailun suhteen (tänään molemmat ruokailut ilman suurempia murinoita) ja namejakin syötettäessä odottaa omiaan eikä yritä viedä Napilta. Namien etsintä sisätiloissa tuottaa vaikeuksia, mutta sitä aiotaankin ahkerasti harjoitella silläkin uhalla, että tulee mörinää ja pörinää. Myös esim. luiden syömistä tarvii harjoitella, ja muutenkin kaikenlaisia tilanteita joissa poikia murisuttaa. Viikon kuluttua katsotaan missä ollaan ja mitä tehdään. Mieli on kuitenkin parempi ja tuntuu, että ehkei tässä sittenkään hakata päätä seinään.

Nappi the agilitykoira
Aloitimme tänään agilityn tutustumiskurssin. Ensin kokeiltiin estettä (käsky: aita!), joka sujui vallan kivasti, mutta kaikenlainen hyppelehtiminen onkin Napin ominta alaa. :) Seuraavaksi vuorossa putkeen tutustuminen (putki!), se olikin jo vähän jännempi mutta namin perässä vaikka heikoille jäille tuumasi Nappi. Kaikkein jännittävin oli A-este (aa!), jota lähdettiin jalat tutisten ylittämään ja namin voimalla se kyllä onnistuikin. Ekalla kerralla Nappi livahti alas saakka niin vauhdilla ettei tietoakaan kosketusalustalle pysähtymisestä, mutta seuraava yritys meni jo ok. Kiipeämiseen vaan rohkeutta lisää niin kyllä se siitä. Viimeisenä tutustuttiin pöytään (pöytä!) - sekin meni aika kivasti, Nappi hyppäsi pöydälle reippaasti ja malttoi odotella lupaa tulla alas.

Selkeästi Napilla oli kivaa, joka tietysti sai minutkin innostumaan ja ilahtumaan. Olin varsin yllättynyt miten hyvin Nappi malttoi odotella vuoroaan ja olla kiinnostumatta muista koirista. Loppurentoutuksessa Nappi ensin esitti jumppaliikkeitään (makasi selällään ja huitoi etutassuilla ilmaan), mutta asettui kun oltin herra koiruuden syliini pötköttelemään. Kivaa oli!

Retki Inkooseen
Käväistiin tänään Inkoossa, jonne pojatkin pääsivät mukaan. Ulkoiltiin ihan rannan tuntumassa, jossa oli mukavan rauhallinen metsikkö vapaana juoksemista varten. Potte oli osan aikaa fleksissä mutta pääsi vapaaksikin kun paikka osoittautui hyvin autioksi. :)

Muutama kuva tältä päivältä:

1340764.jpg

1340769.jpg

1340772.jpg

1340778.jpg
Kepin perässä

1340786.jpg

Unski
Vaikka tämä onkin koirablogi, niin laitanpa silti pari hamsterikuvaa. :)

1340791.jpg

1340795.jpg