Käytiin eilen Sipoossa temmeltämässä Maisan ja Helmin kanssa. Noh, Maikilla on kohtsilleen mitä ilmeisimmin juoksut tulossa. Nappia välillä kiinnosti siskolikka ihan siinäkin mielessä (tulisi mukava sukusiitosprosentti..), Potte käyttäytyi tahdikkaammin. Ainakin siihen saakka kun Maisa kävi isommalla hädällä. Luultiin, että Potte meinaa mennä aterioimaan mutta eheiiii, sehän päätti vähän piehtaroida ja samalla värjätä turkkiaan ruskeaksi. Oli aika tuoksuisa koira sen jälkeen, mutta mikäs mies se oliskaan jossei vähän haise.. :P Onneksi oli lunta maassa ja sen avulla sai pahimmat pois, jotta kehtaisi koiran autoon lastata.

Potte on kyllä tosi herttaisen näköinen otus, varsinkin juostessaan korvat viuhuen. Melkoinen köriläs nyt kun alkaa turkkiakin olla vähän enemmän. Suvi eilen totesikin, että Potte näyttää ihan nallekarhulta.

Pottenalle tosiaan edelleen hengaa meillä, ollaan aikalailla vaan vältelty tilanteita, joissa pojilla menee sukset ristiin (mikä on toisinaan aika tylsää). Vaikka kyllä ne silti saa millon mistäkin murinat aikaan, Nappia on ilmeisesti alkanut ketuttaa ja se toisinaan haukkuu Potelle kuin haluten sanoa, että nyt prkl sentään lopetat kukkoilun! Varmaankin ensi viikolla viedään Potte Nummelaan ja päästään takaisin vähän normaalimpaan arkeen.

Mitä tulee toisen koiran hankintaan, niin sitä asiaa ei ole haudattu. Vaikkei Pottunen meille soveltunutkaan, niin tulipahan testattua, että kahden koiran kanssa arki toimii siinä missä yhdenkin. Siis olettaen, että koirat tulee keskenään toimeen. :)

Ainiin, Napin lonkka- yms. tulokset tulivat tällä vkolla. Lonkat ovat A, kyynärät 0 ja TGAA negatiivinen, eli hyvin pitkälti tervettä koiraa. :) Vielä silmäpeilaus puuttuu (ainakin on optigen a perimän puolesta). Mutta todella iloinen uutinen tuo kilpparitulos ja tottakai hyvät lonkat ovat hyvä juttu.