Tässä eletään jännittäviä aikoja kun opetellaan jotain mistä ei ihan tiedetä mitä opetellaan. :) Näyttäisi siltä, että ainakin sisätiloissa Nappi tietää mitä on "käteen" ja ulkonakin ainakin motivaatiopatukan kanssa sujuu. Tänään Nappi kuljetti palloa avon ja minun välillä antaen sen käteen ja saaden sen heti takaisin viedäkseen toiselle reunalle olkkaria. Ja aivan tohkeissaan kun niin kovasti kehuttiin vaikka 'vaan' palloa kanniskeli ja ojenteli.

Olisin tänään halunnut virittää lentisboksin (=melkoinen härveli, joka koostuu raudasta, puusta ja kokolattiamatosta) olohuoneen lattialle testatakseni onnistuuko boksin tamppaaminen ja käteen tuominen, mutten sitten saanutkaan asialle avokkaan siunausta.. Eikä viitsinyt enää pimeällä lähteä sateiselle kentälle lähitienoota viihdyttämään. Mutta huomenna lentistreenit, saadaan mielipidettä miten menee vai meneekö.

Kaikenkaikkiaan on ollut kiva opetella uutta juttua, johon liittyy Napille niin kovin rakas pallo. Se on vaan niin hienoa nähdä kun toinen menee ihan mutkalle onnesta kun saa kehuja ja huomiota pallon kanssa häslätessään.