Flyballin eli lentiksen suhteen olen nyt pähkäillyt niin, että homma tarvii purkaa osiin ja aloittaa melkein kuin alusta.

1) pallo tuodaan käteen
2) haetaan pallo boksilta ja tuodaan käteen
3) yksi kerrallaan lisätään esteet matkalle, haetaan pallo boksilta ja tuodaan käteen

En tiedä mennäänkö takapuoli edellä puuhun, mutta mennään sitten. :) Tässä on nyt tankattu käteen-käskyä pallolla ja motivaatipatukalla, vielä en ihan osaa sanoa hokaako Nappi mikä on homman nimi. Tiistaina pääsee kysymään kouluttajalta, jotta mitäs hän tuumaa tällaisesta suunnitelmasta. Tämä on aika iso ero aiempiin palloleikkeihin, joissa pääpaino on lähinnä ollut pallon luovuttamisessa eli Nappi on tiputtanut sen maahan. Eli olis varmaan ollut fiksua heti opettaa tuomaan käteen saakka.. Noh, kaikkea ei voi tietää etukäteen. :)

Tänään oli taas agilityä - ja kyllä se Nappi jotain myös osaa jos vähän onkin pallo hukassa lentiksessä. :D A-este ei enää ole melkein ollenkaan pelottava, kun vaan vielä osaisi pysähtyä alastultaessa (meinaa pylly heilahtaa pään ohi). Putkeen Nappi meni tänään jo ihan ilman apuja, sinne sujahti ja sain jo ihan juosta, että kerkesin ottamaan vastaan. Jopa U:n muotoinen putki meni ihan heittäen. :) Tehtiin tällä kertaa niin, että kouluttaja opasti yhdellä esteellä ja toisella puolella salia sai treenailla aitaa ja muuria. Aika kivasti Nappi pysyy lähellä vaikka oli hihnatta, vähän piti isokokoiselle urokselle ohimennen murista jos sattuivat katsomaan toisiaan. Mutta kaikenkaikkiaan meni tosi hyvin ja oli hyvä mieli kotimatkalla. Väittäisinpä, että oli myös Nappulalla kivaa. :)