Noniin, kerrataanpas sitten viime vkonlopun messaritapahtumat. Tapahtumahan oli Napille verrattavissa varmaan siihen paikkaan minne tosi tosi tuhmat koirat joskus joutuvat - lapsia joka puolella. IHANA koira, saako sitä silittää?! Sori, tää ei oikeen välitä. Yhden pikkuhenkilön kanssa tehtiin tuttavuutta, mutten viitsinyt enempää Napanderia pakottaa kun muutenkin jännitti. Nappi kun näyttää hauskalta pörröotukselta eikä osaa edes irvistää merkiksi siitä, että älä tule lähelle niin ehtihän siinä jotkut vähän taputella ennenkuin sain kissaa sanottua. Ei Nappi silti kelleen pahasti ärähtänyt, vähän murahteli.

Lauantaina klo 15 todettiin, että meillä on kasassa kolme koiraa neljän sijaan, näytös alkamassa kahdenkymmenen minuutin kuluttua. Ja niin mentiin kera kolmen koiran esittelemään flyballia. Selostajana oli Marianne Alanen l. Kana, joka tosi kivasti kertoili ja kyseli ja kommentoi. Ideahan oli, että koirat vuorollaan käyvät hyppimässä esteet, ottavat pallon ja hyppivät takaisin. Näin siis teoriassa. Koiruudet päättivät, että nyt tehdään vähän eri tavalla ja hauskuutetaan yleisöä. Kana seurasi hommaa ja yritti pysyä perässä "jahas, karvaturkki hyppikin vain kolme estettä ja palaa nyt takaisin", "no nyt se sai pallon, mutta jätti sen keskelle rataa?", "minnekäs sitä palloa nyt viedään", "hei pallopää, tulit morjenstamaan vai?". :D Eli alussa oli vähän sovellettua touhua, mutta kyllä joka otus pari ihan onnistunuttakin suoritusta vetäisi.

Sunnuntaina Nappi oli klo 12 ryhmässä ja oltiin sen uupuvan koirakon tilalle pyydetty toinen, joten meitä oli neljä. Jälleen aloitettiin jonkinmoisella sekoilulla, ainakin Napin ja Vilin osalta. Noh, yleisöllä oli hauskaa ja koirillakin näytti olevan. :) Lopuksi Kana ehdotti, että ottakaas nyt yksi ihan oikea kilpailusuoritus. Nappi ekana, veti radan ihan täydellisesti - samoin muutkin, joten kyllä sitä jotain osataan. :) Ainoana miinuksena Napilla vähän hidas vauhti, se selvästi vähän vierasti yleisömäärää ja hieman meluisaa sisähallia, mutta pääasia että suoritti kuitenkin.

Kuulemma joku seura haluaa haastaa meidän leikkimieliseen kisailuun, hauskaa. :)

Tässä vielä linkki videoon.