Äsken kävelyllä lähipuistossa ohitimme erinäisiä seurueita, eräästä huudahdettiin Hei anteeksi minkä rotunen toi koira on? Ai espanjanvesikoira, hei se on joku espanjanvesikoira. Seurueen toinenkin jäsen kurkisti mikäs se sellainen vesiotus on; ai hitsi, tosi kaunis koira! Nappi trimmattiin eilen, ja onhan se rimppakinttuinensa ja hopearuskealla turkillaan aika mielenkiintoisen ja tosiaan kauniin näköinen ilmestys.

Trimmaaminen olis taas kovin hermostuttavaa touhua, hetkeksikään ei voinut  rentoutua - jos vaikka pääsisi hyppäämään alas pöydältä. Kerran Nappi yrittikin pakoa, pellekampaus ja säärystimet olisivat olleet riittävän trendikästä. :) Laitan ukkelista kuvia kunhan raivaan tietokoneelta vähän tilaa, jotta saa kameran tyhjäksi.

Olen tämän viikkoa miettinyt, että taidan opettaa Napille agilityn kontaktiesteet kosketusalustan avulla.  Vielä en ole saanut ajatusta käytännön tasolle, mutta ehkä tänä iltana ehtisi syventyä asiaan. Nappi kyllä ihan kivasti alastulolla jää paikalleen, muttei se selkeästi ole hokannut ideaa: etutassut hiekalla-takatassut esteellä. Välillä kiepahdetaan esteeltä alas takapää edellä ja välillä odotetaan niinmaankuuliaisesti lupaa ja namia. Alusta varmasti selkeyttäisi Napillekin, että mitä tässä nyt oikeen halutaan. Joten hieno punainen hiirimattoni saa uuden tehtävän.

Edit: Gandalf the Greyn kuvia

1585310.jpg

1585313.jpg
Nappi ja Aasiystävä