Flyballtreenien oli määrä alkaa seitsemältä. Oltiin jo vähän kuuden jälkeen Ojangossa, käppäiltiin kohti lenkkeilymaaston reunaa. Hmm.. tuossahan on yksi agilitykenttä ihan vailla käyttäjiä. Kysäisin avolta, jotta haluaakos hän nähdä kun meitin agilityhirmu menee putken ja hyppää aidan. No toki.

Otettiin vähän putkea, vähän aitaa sekä kutsuna että lähetyksenä. Pituutta kahdella laudalla, kolmella laudalla, neljällä laudalla.. no hitto laitettiin me se viideskin ja yli meni. En tosin tiedä millä etäisyydellä lautojen pitäisi olla (kutsutaanko niitä edes laudoiksi?). Eli todistettavasti maksiluokan pituus pitäisi onnistua ihan kepeästi.

Hei mitä jos kokeilis mennä eka pituuden ja sit putkeen? Ja sit lisäisi vielä ton aidan, ja ton toisenkin. Entäs rengas.. no se ei kyllä ole vielä kovin varma ni jätetään se pois. Niin ja putken jälkeen voisi mennä vielä ton aidan. Rimat oli vissiin medikorkeudella, ettei tule kiusausta mennä ali - en vanno ihan varmaksi tarkoittaako aita Napille hyppäämistä vai hyppääkö se siksi kun ei alikaan pääse.

No hitsi, kokeilemaan vaan. Ensin yhtä osaa ja sitten toista osaa ja sitten kaikki yhdessä. Yksi rima tuli alas kun Nappi hyppäsi/sähläsi vähän oudossa (ennenkokemattomassa) kulmassa, mutta muuten aika jees. Mä varmaan huidoin ihan päin honkia ja muutenkin kiersin varmaan ihan hölmöä reittiä mutta silti! Viiden esteen RATA! :) Ei varmaan suositeltavaa tässä vaiheessa, mutta hitsi, että oli kivaa!

1594114.jpg
Tässä tämä suorastaan häikäisevä suoritus, punaisesta pisteestä aloitus.

:D