Saakohan koiraa uittaa Töölönlahdessa? No, Nappi siellä nyt kuitenkin kahlasi ja uikin hieman. Kiersimme Töölönlahden ympäri, Nappi oli aivan kummissaan kun vesi oli siinä vieressä muttei sinne päässyt. Onneksi siellä on pieni 'hiekkaranta', jossa ei ollut juurikaan silminnäkijöitä. :) Oopperantalon kulmalla turisteja hymyilytti pörröinen lelua suussaan kantava koira. Nappi tepasteli kiireisenä ja tärkeänä ihmisten lomassa - tässä ollaan nyt menossa leikkimään kuulkaas.

Pitäisi varmaankin palautua lomalta arkeen myös harrastamisen osalta, töissä on jo joutunut hiemaan käymään. Harmillisesti jäi agilitykurssin viimeisen kerran väliin, mutta elokuussa pitäisi päästä taas jatkamaan kunhan kouluttaja ja päivä vaan selviää. Mutta omin nokkinensa voisi vähän käydä muistelemassa hyppyjä ja pomppuja sekä vähän flyballia kokeilemassa. Toivottavasti Napin into flyballiin palautuu tauon jälkeen, ennen taukoa kun alkoi jo vähän vauhti hiljentyä.

Aten saapumiseen on kaksi ja puoli viikkoa. Ostin eilen pentuhihnan, Napin pentuhihna kun rikkoutui treenikäytössä. Samalla sai Nappi uuden säädettävän treenihihnan kun ei tuo lenkkeilyhihna ole niin kovin kätevä treeneissä. Kaikki muut tarvikkeet pentua varten taitaakin olla. Riku-irskiltä saadaan lainaan pentumallia oleva kantolaukku, siinä saa Atte matkustella mukaan vähän joka paikkaan. Ainakin salonkikoiran eloa saa kokeilla, laukku toimii nukkumapaikkana. Matot pääsevät pesulaan ja vintille, kengät kaappiin ja sanomalehdet lattialle. Nähtäväksi jää millainen tapaus Atte on, Nappi kun antoi lähes kaiken hyllyissä olevan olla rauhassa ja tyytyi järsimään keittiönpöydän jalkaa ja paria lattialistaa (jotka joku koiranomistaja lupasi heti silloin hioa ja petsata.. noo ehkä ensi vuonna sitten:).

Tällä viikolla on tarkoituksena käydä mökillä uiskentelemassa ja muurinpohjalettuja syömässä sekä vähän sukuloimassa. Ensi viikolla suuntaamme keskiviikkona Napin kanssa mökkeilemään Rikun ja omistajansa kanssa. Liittyypä joukkoon loppuviikolla myös pari spanielityttöäkin sekä lauma naisihmisiä. Ja sitten, 4.8. alkaa oikeat työt, kääk.