Atte lähti uudemman kerran kokeilemaan salonkikoiran elämää. Jälleen kerran pikkumies ihastutti pörröisellä olemuksellaan sekä kiltillä käytöksellään. Atte nukkui ja järsi possunhäntää, ei valitellut vaikka joutuikin olemaan hihnassa ja siten rajatulla alueella.

Seuraavana oli vuorossa metrolla matkustamista, joka olikin tuttua eiliseltä mutta silti kauhean jännää. Pienillä naukumisilla selvittiin kuitenkin. Jäätiin pois Kampissa ja käppäiltiin sieltä Espalle - pikkumies köpötteli varsin reippaasti, osan matkaa kulki sylissä. Espalta matka jatkui kampaajalle. Jälleen Atte sai osakseen ihastelua ja käyttäytyi todella hienosti - oli aivan poikki jännittävästä matkasta ja nukkui. :) Kampaamossa tutustuttiin 8 kuukauden ikäiseen lapseen, joka oli Aten mielestä kiva pussaamisen kohde. Naperoakin nauratti hassu otus.

Ja eikun takaisin salonkikoiraksi kynsistudiolle. Lähes koko parituntinen meni nukkuessa, edes imurin hurina ei jaksanut ihmetyttää.

Kotona vähän huilattiin, minkä jälkeen otettiin rättileikkejä Napin kanssa. Jälleen sain pojat vetämään rättiä ihan keskenäänkin. Avon tultua kotiin otti hän kummankin koiran sänkyyn köllimään ja siinähän se ihme tapahtui; Nappi alkoi painia Aten kanssa. :) Turha varmaan sanoa, että olen onnesta soikea kun Napander vihdoin huomasi, ettei ötökkä ole pelkkä ällötys. Jeejee!

Pari kuvaa sunnuntaisilta treffeiltä:
1836521.jpg
Atte ja Pulla(?)

1836526.jpg
Kuvat: Sami Osenius