Torstaina poitsut pääsivät kyläilemään Nurmijärvelle isoäitini luokse. Virittelin pahvin avulla Atelle alueen autoon repsikan jalkatilaan. Atte vähän protestoi moisesta, mutta asettui kuitenkin nukkumaan. Puolessa välissä matkaa, moottoritiellä tietenkin, Atte päätti että pentele en enää oo täällä ja saikin kammettua itsensä pahviaidan toiselle puolelle. Loppumatka olikin sitten varsin jännittävä kun pitelin toisella kädellä Attea paikoillaan ja yritin pysyä tiellä.

1828807.jpg

Päästiin kuitenkin perille. Pissatin koirat ennen sisälle menoa. Noustiin hissillä viidenteen ja mentiin sisälle asuntoon - mitäs tekeekään Nappi. Astelee olohuoneen isolle matolle ja vääntää siihen spurtsat. Hieman hävetti, vaikka mummi sanoikin, että matot on joka tapauksessa menossa pesulaan. Ilmeisesti Nappia vähän stressaa Aten läsnäolo ja oli vatsa niin sekaisin, ettei voinut mitään. Onneksi oltiin vieraisilla ymmärtäväisessä paikassa.

Kotimatkaa varten hankin Atelle valjaat ja lykkäsin sen takapenkille. Vähän meinaa joskus valjaat ahdistaa mutta nätisti matkustaa. Nappia vähän ottaa päähän kun ötökkä vie tilaa takapenkiltä.

Torstaina illalla käytiin morjenstamassa Maisaa, jonka kanssa Atte saikin leikkiä pitkän tovin. Nappi ja Helmi tyytyivät vain katselemaan. Maisa antoi Aten kiskoa itseään, makasi maassa tallottavana ja Atte innoissaan kävi mamman päälle muristen. Söpöä. :)

Perjantaina suuntasin kohti Jakomäkeä, jossa pojat saivat tunnin verran puuhastella. Nappi lähinnä leikki pallolla ja Atte ihmetteli suurta maailmaa ja yritti välillä mennä Napin perässä.

1829382.jpg

1829387.jpg

1829389.jpg

1829391.jpg

Perjantaina Atte pääsi kokeilemaan myös salonkikoiran elämää, otin sen mukaan kynsistudiolle. Atte tervehti asiakkaita iloisesti, nukkui enimmän aikaa ja hieman leikki mukana olevilla leluilla. Olimme siellä neljä tuntia, Atte ei tehnyt pisuja ennen kuin lähdimme kotiin ja päästin sen läheiselle nurmikolle tallustelemaan. Hieno poika.

Eilen oli vuorossa vesikoiratreffit Jakomäessä. Napilla meinasi tehdä vähän tiukkaa mahtua samaan metsään muiden uroiden kanssa. Mutta pelkillä murinoilla selvittiin ja Nappi enimmäkseen touhusi omiaan muiden poikien ihastellessa Hippi-neitoa. Atte meni reippaasti isompien perässä, tutustui ihmisiin ja jaksoi kävellä pitkät pätkät.

1829417.jpg
Muut ihailee Hippiä, Nappi ihailee keppiä.

1829425.jpg
Pientä väsytti lenkin jälkeen.

Tänään oltiin Rikun luona leikkimässä. Tai siis Atte ja Riku leikkivät, Nappi touhusi omiaan. Se tuntuu täysin unohtaneen, että muiden koirien kanssa voisi vaikka vähän leikkiäkin. Riku oli taas kasvanut kovasti, on jo melkein yhtä korkea kuin Nappi. Nätisti leikki Aten kanssa, jonka suurinta hupia näytti olevan puiden kiertäminen Riku kannoillaan.

1829438.jpg

1829441.jpg

1829444.jpg
Tämä tilanne päättyi Aten hyökkäyshyppyyn, harmi vaan, että Riku ehti väistää. :)

1829448.jpg

Nappi ei siis edelleen oikein arvosta Aten läsnäoloa. Harmittaa kun se ei ymmärrä, että saisi kivan leikkikaverin. Ja ihmetyttääkin kun luulin, että Nappi aika nopeastikin hyväksyisi uuden tyypin. Mutta kaipa se ajan kanssa..