Viime treenit jäi väliin allekirjoittaneen vatsataudin takia, mutta huomenna olis taas tarkoitus mennä säätämään. Ihan kirjaimellisesti säätämään. Vauhdikas koira ja aloitteleva, tumpelo ohjaaja ovat haastava yhdistelmä. Nappi osaa, tekee, menee, pomppii ja ties mitä. Mä yritän mennä ja ehtiä, mutta ei riitä aivokapasiteetti juoksemiseen, ohjauskäden vaihtoon, valssiaskeliin, oikea-aikaiseen käskyttämiseen ja palkintopallon heittämiseen. :D Noh, kaipa se tästä vielä iloksi muuttuu, vaikka nyt tuntuukin, ettei tule mitään.

Pitäisi varmastikin treenata enemmän, mutta loppuu vuorokaudesta tunnit kesken. Ensi viikonloppuna on kalenterissa ihastuttavan paljon vapaa-aikaa, joten kenties siitä tulee agilityn tehoviikonloppu. :)

Jottei ihan surkutteluksi menisi, voin ilolla kertoa, että viime flyballtreenit menivät täydellisesti! Taisimme tehdä yhteensä 11 lähetystä boxille, Nappi meni joka kerta perille ja toi pallon minulle ylittäen ensin esteet (4-6 kappaletta). Ja vieläpä korkeammat esteet ja vieläpä vesisateessa lätäköitä ylittäen. On se hieno mies.