Nahka-Atelta leikattiin tänään alakulmahampaat sekä puhdistettiin kyynelkavanat. Hampaiden juuret olivat todella suuret + toinen hammas oli painanut ikävän reiän yläikeneen, joka oli alkanut ihan märkiäkin. Kyynelkanavat olivat tosiaan tukossa, mutta nyt nekin jälleen putipuhtaat. Reseptillä tuli silmätippoja, särkylääkettä ja antibiottiikuuri (märkimisen takia). Silmätippoja tarvii ekat kolme päivää laittaa kuusi kertaa päivässä, huh.

Eläinlääkäri sanoi, että pentu on varmastikin väsynyt ja nukkuu lähes koko illan. Ei kuitenkaan ilmeisesti kertonut sitä Atelle.Jätkä on touhunnut lähes normaalilla tahdilla kunhan pahimmasta tokkurasta selvisi. Melkoinen heppu. Vaikka oli se kyllä aika reppana kun sain sen syliini leikkauksen jälkeen, tärisi kylmästä ja jännityksestä. Kotona vetäistiin siilibody päälle ja se tuntuikin mukavasti lämmittävän. Huomenna nähdään tuleeko suuhun kipuja.

Napin kanssa iltalenkillä sattui outo kohtaaminen toisen koirakon kanssa. Kävelimme jalkakäytävää pitkin kun vastaan tuli nuorehko mies vapaana olevan koiran kanssa. Otin Napin viereeni ja hidastin vauhtia (jotta jäppinen voisi ottaa koiran kiinni). Kundi kyllä näki meidät ja vähän jotain vihelteli koiralleen, joka kuitenkin pinkaisi meidän luokse. Nappi ärähti ja minä tönäisin koiran kädelläni pois. Kundi vaan tokaisi Anteeksi ja jatkoi koira perässään matkaa kuin ei mitään. Onneksi oli kiltin oloinen vieras koira ja onneksi Nappi ei ole tappajakoira. Ja todellakin olimme autotien varrella.

Myöhemmällä iltapissatuksella Nappi sattui olemaan vapaana ja huomaamaan puistossa pupun. Nappi lähti pupun perään, mutta tuli luokse kun kutsuin. Tästä voisi kai päätellä, ettei ole kovin kummoinen riistavietti Nappulaisella (tai sitten se on vaan niin hitsin hyvin mulla hallinnassa, hah..). Pupuja näkyy puistossa joka päivä, mutta Nappi aika harvoin niitä huomaa tai ainakaan ei juuri kiinnostu niistä.