Touhuviikonloppu takana. Eilen lähdettiin yhtäkkiä yllättäen muutaman vesikoiran kokoontumisajoihin Sipoon koirametsään, läsnä olivat myös Nappi ja Kola jotka tunnetusti eivät varsinaisesti toisiaan rakasta. No kaikki meni oikein hyvin ja Kola jopa pyysi Nappia leikkimään kanssaan. Nappi vähän katsoi ihmeissään, ilme ja olemus kertoi että enpä muuten aio leikkiä. :) Mutta oli joka tapauksessa kiva nähdä, että kyllä ne taas sopivat samoille treffeille ja muutoinkin oli kivat treffit.

Eilen illalla Atella oli treffit ihanaisen Pullan kanssa. Leikki sujui kivasti, joskin Atella lähti rähinämoottorikin vähän käyntiin (oli varmaan jo aika väsynyt koirametsän jäljiltä). Pulla ei kuitenkaan välittänyt moisista ärinöistä. :)

Tänään olin poikien kanssa mökillä. Napilla riitti energiaa ja se pinkoi pitkin pihaa Aten yrittäessä pysyä perässä. Käytiin metsässä kävelemässä (ja keräämässä suppilovahveroita ja naavaa), oli hupaisaa seurata miten pikkuinen perromieskin pomppi mättäältä toiselle ja yritti napsia Nappia kintuista ihan ohimennen vaan.

Mökkireissun jälkeen huristeltiin Ojankoon Napin agilitytreeneihin. Saatiinkin ihan yksityisopetusta muiden kurssilaisten puuttuessa. Tällä kertaa kokeiltiin persjättöä (yllättävän vaikeaa, väkisin meinaa valssata) ja välistävetoa. Meni aika hyvin vaikka Nappi välillä alkoikin kikkailla omiaan - alussa välistäveto sujui loistavasti ja yhtäkkiä Nappi ei ollenkaa tajunnut. Saattoi tietty olla väsynyt mökkireissusta. Kouluttaja oli sitä mieltä, että kunhan muutama "puuttuva" este saada kuntoon, olla kisavalmiina. Hui! Nämä muutama este ovat kontaktit ja kepit.

ps. Huomatkaa miten ammattimaisesti sujuu agilityn ohjaustermistö. :P