Noniin, olemme jälleen menossa mukana. Keskiviikkona treffattiin Rikua lenkkeilyn merkeissä, kierrettiin tunnin verran Merihakaa, Hakaniemeä ja Kalliota. Riku the maalaispojalla oli ihmettelemistä suuren maailman menossa. Attekin alkoi loppumatkasta joko väsyä tai sitten Hakaniemen melske oli sille vähän turhan jännää.

Yritin saada pojista yhteiskuvaa tässä joku iltapäivä kun aurinko niin kivasti paistoi. Noh, eine kovin kauaa paikallaan olleet. Tai Nappihan kyllä olisi, mutta Aten kärsivällisyys on aika rajallista ja se joko hyökkäsi mua kohti namin toivossa tai kävi Nappiin kiinni. Mutta joku kuva kuitenkin:
2013754.jpg

Vertailun vuoksi vähän vanhempi vastaava kuva:
1922648.jpg

Atte on siis iso poika jo. Tällä viikolla tuli jo 4 kuukautta täyteen. Pissatessa jalka välillä vähän nousee ja hampaita on alkanut lähteä.2013771.jpg

Eilen oltiin pentuetreffeillä tapaamassa Tessa, Siiri, Tarmo ja Rölli. Oli todella kiva nähdä sisaruksia, etenkin veljiä, niitä kun ei olla sitten pentulaatikon tavattu. Pojat olikin yllättävän samankokoisia tyttöjen ollessa vähän isompia. Leikit sujuivat kivasti ja Maisa-äitikin pääsi pitämään lapsosille kuria. :) Hain myös Napin mukaan leikkeihin, tosin ajattelin että saan viedä sen samantien takaisin autoon (liikaa vieraita ihmisiä ja telmiviä pentuja), mutta mitä vielä - Napanderi käyttäytyi ensiluokkaisesti! Tepasteli ylväästi pennuista juuri välittämättä, juoksi Maisan kanssa ja leikki Aten kanssa/oli Aten retuutettavana. Rapsutettavaksi ei tokikaan mennyt ja vähän haukahteli jos joku sille puhui, mutta kaiken kaikkiaan olin tosi ilahtunut Nappulaisen rentoudesta. Sama meno jatkui vielä illalla kun meille tuli kylään pari Napille tuntematonta miesvierasta, vähän haukkui ja sen jälkeen oli ihan cool (vähän kyllä piti vahtia sivusilmällä:).

2013787.jpg
Treffeillä vieraillut samanikäinen pentu johtaa joukkoa, perässä Tarmo, Rölli ja Atte.

2013797.jpg
Veljekset.

2013803.jpg
Rölli ja Tarmo kisailevat, taustalla Maisa, Nappi ja Atte.

2013809.jpg
Siiri ja Atte painivat.

2013813.jpg
Siiri laittaa Aten kuriin.

2013822.jpg
"Kuulehan Atte-poikaseni.."

2013828.jpg
Äiti ja poika.

2013833.jpg
Atte ja Aten äiti ja eno.

2013840.jpg
Tarmo hiippailee kohti kolmikkoa.

Treffit olivat oikein onnistuneet, toivottavasti saadaan seuraavalla kerralla loputkin sisarukset kasaan.