Hallitreeneissä uusi kouluttajatuttavuus, joka tuurasi vakikouluttajaa. Tehtiin kahta eri rataa, joista tokana tällainen:

2064923.jpg

Etukäteen jännitti, että mitenhän saan Napin putken (7) jälkeen hypylle (8), mutta sehän meni ihan itsestään kun koira (kuten kouluttaja sanoikin) ampui putkesta ulos vauhdilla. Loppusuoralla piti muistaa suorittaa loppuun saakka, jottei vikalla esteellä tule kieltoa tai rimaa alas (yhden kerran intoilin onnistuneesta suorituksesta liian aikaisin ja Nappi kääntyi vikalla hypyllä katsomaan ja tiputti riman).

Nappi oli vähän ylikierroksilla, räkytti heti turhautuneena jossei jotain tapahtunut. Pienessä hallissa mokoma metakointi on tosi ärsyttävää... Kaikenkaikkiaan ihan kivat treenit kuitenkin. Tuli vinkkiä kontaktiesteiden suorittamiseen - taidan pitkän pähkäilyn jälkeen ottaa käyttöön namialustan.

Käytiin aamupäivällä poitsujen kanssa Jakomäessä. Kirmailivat pitkin metsää, Napista ei tosin osannut sanoa menikö se Atte karkuun hampaiden pelossa vai leikkimielellä, ehkä molempia. Yritin valokuvatakin, mutta sateinen ja hämärä keli ei tunnetusti ole se paras mahdollinen. Laitan kuvia näytille kunhan ne koneelle lataan.