Tämän päivän treenit peruttiin, mutta kävin kuitenkin Napin kanssa Ojangossa pyörähtämässä. Oli joku puolikas ajatus, että mitä haluaisin treenata, mutta päädyin siirtelemään muutamat vain muutamaa estettä ja käyttämään jo valmiina olevaa radantapaista.

2053147.jpg

Alussa olevan hypyn 2 ja 3 kolme välinen kiepautus meni aika hitaasti, mutta menipä kuitenkin. Kolmoselta A:lle meni aikalailla itsestään, vähän vaan huidoin sinnepäin. :) A:lta putkeen mukavasti, mutta putkesta vikoille hypyille (11-12-13) en meinannutkaan ensin oivaltaa missä pitäisi olla ja mitä tehdä. Ohjasin ensin punaisen rastin paikkeilla, jolloin Nappi käväisi punaisen viivan mukaisen lenkin. Tajusin, että pitäähän tässä nyt vähän selkeämmin vetää välistä, mutta mitenkään ehtinyt ohjaamaan viimeistä hyppyä. Sitten pienessä päässä välähti ja siirryin mustan rastin kohtaan, johan alkoi sujua. :)

Samaa rataa myös toiseen suuntaan, jolloin tuli todettua, että kannattaa tosiaan pitää ääntä kun koira on putkessa, jotta sen saa putken suulta haluamaansa suuntaan. Nappihan koetti juosta suoraan hypylle, mutta minäpäs olinkin A:lla. Onnistui sekin, vaikka Nappi pari kertaa kävikin hypyn edessä pyörähtämässä ja taisi se ylikin kertaallen ehtiä.