Attemies painaa 11 kiloa. Se on nyt viikon vajaa 5 kuukautta. Nappi painoi 5 kk + 1 vko -iässä 11,5 kiloa. Eli Atte tullee pieksemään Napin painomittelöissä, vavise Nappi!

Aten vasemmassa silmässä on jälleen tulehdus, johon saatiin hoitokuuri. Yläkulmurit ovat alkaneet vähän heilua, joten tassut ja hännät ristiin, jotta irtoavat suosiolla. Alakulmurit pikkuisen jo pilkistävän ikenien keskeltä. Eli silmiä edelleen hoidellaan ja kohta päästään venyttelemään hampaitakin.

Eikä tässä vielä kaikki. Myös pippelissä oli pientä tulehduksen tapaista. Siihen hoitona Bebathen-pesua viikon verran. Ei kuulemma pakollista, mutta pitäähän se nyt hoitaa kaikki kerralla kuntoon. Eipä olis kesällä kannattanut naureskella Rikun omistajalle kun sai sörkkiä Rikun pippeliä, omaan nilkkaan kalahti.

Nomutta. Atte antoi tutkia itseään hienosti, heilutti välillä häntäänsäkin ja raksut syötiin vauhdilla. Ell sanoi, että Atte on oikein hyvän kokoinen, korvat puhtaat ja sydänkin löi asianmukaisesti.

Eläinlääkäriasema on sikäli kivassa paikassa, että päästään sinne kävellen. Hihnassa kulkeminen sujuu ajoittain jo ihan mukavasti, vaikka Atte edelleen tekeekin mitä ihmeellisempiä ryntäyksiä ja pyörähdyksiä. Järkyttävää, Aten mielestä, on ohikulkevat ihmiset, jotka eivät kumarru jakamaan huomiota ja rapsutuksia.