Aten vasen etujalka reistailee välillä, näyttäisi polven kohdalta jotenkin vinksahtavan ja aiheuttavan kipua. Viimeksi eilen ukkeli törmäsi vauhdilla sekoilun tielle sattuneeseen verkkoaitarullaan ja sai hillittömän kiljumiskohtauksen. Ajattelin, että jalka meni vähintään poikki, mutta hetken kuluttua meno jatkui normaalisti. Viimeisen viikon sisään tassu on aiheutta vinkuilua 3-4 kertaa, ei ihan eilisen mittakaavassa mutta kuitenkin.

Eläinlääkärille olen harkinnut mennä Aten hampaita näyttämään - mielestäni purenta on korjaantunut, mutta varmuudeksi + yhdessä kulmurissa keskellä hammasta ilmeisesti hammaskiveä, josta haluaisin tietää mitä tehdä. Tai lähinnä tietää, että onhan se hammaskiveä ja uskaltaako raaputtaa pois. Eli nyt olisi kaksi syytä mennä lekurille, tuosta jalastakin kun voisi vähän kysellä. Siispä huomenna aikaa soittamaan

Tänään käytiin Jakomäessä Rikun kanssa riehumassa, nyt on rentoa vesikoiramattoa lattialla. Varsinkin Atte tulee Rikun kanssa hyvin juttuun, joskin pikkuherralla menee herne nenään heti jos Riku meinaa sanella miten leikki etenee. Nappi leikkii Rikun kanssa ulkona, mutta sisätiloissa herra paappa ei painimaan suostu. Lenkin aikana ei Aten jalka vaivannut ja pikku-ukkeli astui sillä ihan normaalin näköisesti.

Loman aikana on käyty Jakomäessä, Nuuksiossa, Husössä, mökkeilemässä sekä omalla että Rikun mökillä, koirametsässä, Mustikkamaalla - joka päivä on saatu tehdä ihanainen metsäreippailu tai muutoin vaan koirat riehuneet vapaana mökin pihalla. Huomenna paluu ankeaan arkeen (herätys aamulla klo 5.45, jiihaa..). Onneksi päivää piristää illalla alkava naksuttelukurssi. Jos vaikka saisi vihdoin opetettua Atelle muutakin kuin istu ja tule. :)

Vuodenvaihteen tsempaloista tulee tarinaa ja kuvaa kunhan jaksan siirtää kuvat koneelle. Pitäisi ensin raivata koneelta tilaa. Huoh.