Vihdoin päästiin osallistumaan Vesikoirien pentutokoon (teoriakerralla oli töissä vanhempainilta ja viime viikolla olin kipeä). Kotiläksynä oli ollut kontakti ja leikkiminen. No ne oli onneksi tuttua kauraa.

Opeteltiin istumista, tai sen kaikki oikeastaan osasikin (en tosin menisi vannomaan tietääkö Atte mitä istu tarkoittaa), perusasentoa, ohittamista ja lopuksi juostiin luokse. Perusasennon suhteen meni hyvin, kun Atte pyörähti sivulleni seisomaan, mutta istuessaan se heitti pepun vinoon. Joten saatiin ohje, jotta palkkaan alussa ihan vaan kun seisoo oikeassa paikassa ja siittä sitten pikkuhiljaa pyllyä maahan.

Ohittaminen sujui kivasti, Attea kiinnostaa lelu ja nakit ihan kiitettävässä määrin. :) Ja luoksehan se pinkoi minkä kerkesi, vähän otti hepuliakin siinä samalla.

Metromatkat meni mukavasti, mennessä vähän piippasi. Itse olin kotoota lähtiessä aika huonolla tuulella (lastenhoitaminen ei aina ole niin kauhean kivaa, varsinkin jos kaikki työkaverit on lomalla/sairaana), mutta kyllä se vaan piristää kun puuhastelee koiran kanssa. :) Huomenna on Nappulaisen vuoro saada huomiota, tänään kun jäi vähän vähälle.

Punnittiin pikku-ukkeli; 15 kiloa. Ja ikää siis päivää vajaa 8kk.