Olimme eilisissä treeneissä ainoa koirakko paikalla, joten ehdimme tehdä paljon. Välillä kouluttaja treenaili oman koiransa kanssa, jotta Nappi sai levätä. Alla oli puolentoista tunnin riehumislenkki Aten ja Maisan kanssa ja silti virtaa piisasi, mutta pientä ylikierroksilla olemistakin oli havaittavissa.

Rata oli haastava, etenkin esteiden 5-6-7 välistävedot sekä viimeinen hyppy. Alun pyöritys 1-2-3 sujui yllättävän hyvin ja hyppy 4 meni sutjakasti, mutta sitten se alamäki alkoi. :) En meinannut millään ehtiä Napin edelle vetämään välistä esteen 5 jälkeen, jotenkin kuitenkin räpiköitiin kuutoselle, mutta siitä Nappi karkasi putken väärään päähän. Vähän tiukemmalla käskytyksellä (TÄÄLLÄ) sain vedettyä Napin oikeaan päähän. Hypyt 8-9 ja putki 10 menivät vauhdilla - sain juosta täysiä, jotta ehdin vikalle esteelle tai edes putken ulostulolle. Kouluttaja neuvoi ohjaamaan Nappi vastaisella kädellä kun se putkahtaa putkesta ulos ja se tosiaan toimi. Vastainen käsi ja aita-aita-aita -käskytys saivat Napin pomppaamaan viimeisen esteen oikein. :)

Lopuksi muistuteltiin mieleen A:n kontaktia, joka sujuukin ihan kivasti joskin minun täytyy jäädä lähelle kontaktin alastuloa, jotta Nappi malttaa pysähtyä. Kunhan päästään taas ulos treenaamaan, tarvii ottaa kontaktit tehotreeniin, jotta pääsen itse etenemään Napin jäädessä kontaktille.