Eilisissä hallitreeneissä ei ollut kouluttajaa paikalla, mutta edellisen ryhmän kouluttaja ystävällisesti ohjeisti millainen rata kentälle oli tehty. Ja siinäpä riittikin pyörimistä. :)

Alku meni aikas jees, haastetta alkoi tulla 5-6-7 kohdalla. Jätin Napin A:lle odottamaan, ja menin muurin viereen saakka ohjaamaan, jotta päästiin puomille.  Tässä kohtaa yritin kovasti tsempata, etten sano putki vaan puomi - lopputulos joka hemmetin yrittämällä oli pupupupupupu ja hillitön viittominen puomin suuntaan. :D Putki ei vetänyt puoleensa, mutta puomille nouseminen sivusuunnasta oli haastavaa, vaikka meni se neljännellä ratakierroksella kyllä oikeen hienosti.

Seuraava vauhtimeno tuli puomilta muurille mentäessä, oikealla radalla kun olisi ollut kepit siinä välissä. Meidän treeniohjelmassa ei ole keppejä olemassakaan, joten mentiin reteästi ohi. Aika lujaa sai juosta ja aika sähellyksellä meni muurilta seuraavalla hypylle. Putken takana olevat hypyt olivat yllättävän haastavat, joskin Nappi kyllä meni ne ja sain sen jopa oikeaan päähän putkea (ainakin sillä neljännellä yrityksellä:).

Treeneistä jäi tosi hyvä fiilis, vaikka ekat kiekat menikin osittain omaan sähellykseen ja osittain Napin hillittömään sekoiluenergiaan. Sulaisi nyt vaan lumet reippaasti pois niin pääsisi Ojankoon hinkkamaan keppejä ja keinua. Ensin pitää tosin keksiä miten opettaisi kepit, mutta sehän on pieni sivuseikka.