Keinuharjoitukset jatkuivat sunnuntaina ja tänään. Sunnuntaina avokkaan avulla päästiin jo tekemään parit toistot ilman apuja ja tänään keinu oli radalla vikana esteenä (Sanna toimi alkuun jarrunaisena). Keinu alkaa siis sujua, jee!

Oltiin tänään Ojangossa lenkkeilemässä Seran ja Saagan kanssa. Alkuun näytti siltä, että jokainen koira puuhaa omiaan muista välittämättä - oliko kivat leikit häh? Mutta löysihän ne juniorit toisensa ja kiitivät pitkin metsää saaden Serankin välillä mukaansa. Nappi innostui spurttaamaan vasta agikentällä, vissiin turhautti kun ei saanut palloa palkaksi niin päätti sitten juoksuttaa Saagaa. :) Atte meinasi jo vähän keksiä, että Saagasta voisi tykätä vähän silleenkin, mutta muisti kuitenkin olevansa ahne possu. Nakki ON parempi kuin tytöt!

Treffien loppuhuipennuksen tarjosi Saaga; koirat oli autossa ja omistajat vielä höpisivät jotain todella tärkeitä asioita - neiti näppärä totesi, että en jaksa olla tässä takapenkillä, joten puuman ketteryydellä se kipusi hattuhyllylle hengailemaan. Kiharakarvainen minipuuma.