Eilinen viisikko kokoontui tällä kertaa Ojangossa. Ensin suhailtiin metsässä tunnin verran, tyypillistä sekoilua ja säntäilyä. Eikä edes eksytty! Aika hieno saavutus ottaen huomioon ko. kaksilahkeisten erityisosaamisen sähläämisessä ja eksymisessä.

Kentälle rakensimme alkuun seuraavanlaisen radan:

1239565083_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aika peruskauraa, alkuun pöytä tuotti ongelmia kun siittä meinasi leiskauttaa yli ihan väkisin. Toinen pohdiskelun kohde oli puomi, jolla Nappi jolkotteli kovin rauhallisesti - ongelmaan oli niinkin monimutkainen ratkaisu kuin koiran kannustaminen. Ai eikö se juoksekaan jos itse tässä kävelen tuppisuuna vieressä ihmettelemässä miksei tuo otus juokse..

Toinen rata oli samoja esteitä + muutama lisää ja vähän pyörityksiä:

1239565241_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suurimpana ongelmana omistajan surkea kunto. :P Varsinkin puomilta keinulle juokseminen tuotti pienen välikuoleman ja keinu-käskyn sijaan suusta tuli kei-phuuuuh-huhhuh-nu. Maisa ja Niza tekivät samaisessa kohdassa kepit, mutta me tosiaan vaan pingottiin ja vähän pompattiinkin (kepit ei edelleen kuulu treeniohjelmaan).

Tässä videonpätkää treeneistä. KLIK

Napin perässä pysyminen on toisinaan todella haastavaa, etenkin kun räpiköi kumisaappaat jalassa. Kirin Nappia kiinni/saan etumatkaa kontaktiesteillä, vaikka kyllähän niitäkin täytyy jossain vaiheessa alkaa tehdä vauhdilla, eikä niin että koira venailee vartin kun ohjaaja lyllertää eteenpäin. :) Toisaalta kontaktithan saadaan jossain vaiheessa sellaisiksi, että voin juosta vauhdilla ohi ja Nappi hienosti ottaa paikkansa kontaktilla. :)

Mutta olipa kyllä siistiä tehdä ihan täyspitkää rataa!