Työväenjuhlaa vietimme Tampereella, aurinko paistoi ja järvi liplatti. Poikien kummasetä otti meidät vastaan Hämeenpuiston laidalla sijaitsevaan majaansa, jokin mystinen aura tyypissä on sillä Nappi on aina heti kaverina.

Aattona istuskelimme kolmen ihmisen ja kahden koira joukkona Pyhäjärven rannalla. Atte luonnollisesti oma rento itsensä, nakersi luuta ja seurasi lähinurmella pelattavaa jalkapalloa kiinnostuneena. Nappikin nakersi luuta, mutta jalkapallon pelaajat epäilyttivät. Pallo pomppi välillä lähelle ja vähän piti haukkua, lopulta yksi pelaaja tuli kyselemään ovatko espanjanvesikoiria. Sisko sellaista harkitsee, ovatkos millaisia luonteeltaan? Kerroin, että tässä aikalailla ääripäät - Atte juoksi innoissaan tervehtimään, Nappi haukkui. Pojat kysyivät saavatko ottaa Aten mukaan peliin ja sinnehän se meni pinkomaan pallon perässä. :) Napin kanssa seurattiin menoa nurmen laidalla ja sen rauhoituttua päästin senkin mukaan, vähän piti jatkaa haukkua mutta pelailijat eivät siitä hermostuneet ja lopulta Nappikin pelasi mukana! Minun sosiaalisesti rajoittunut Nappini juoksi kentällä kolmen tuntemattoman miehen kanssa! Peli päätty varsin nopeasti Napin potkittua pelivälineen järveen, yritti se sitä kyllä uida sieltä pois mutta hankala oli saada otetta. Onneksi oli kuulemma halpa pallo eikä haitannut. Ja päästiinpähän näyttämään, että Nappi osaa potki-käskyn. :D

Lauantaina piknikkiä samaisen järven rannalla hieman eri paikassa. Atte jälleen rentoreino, mutta myös Nappi istuskeli ja makoili tarkkaillen ohi kulkevia ihmisiä ja koiria. Käytiin kävelemässä ja jatkettiin istuskelua, yhteensä varmaan 4 tuntia. Minun adhd-koirani chillaili!

Tänään käytiin kävelyllä järven rantaa seurailevaa polkua pitkin. Kovasti kiinnosti kimalteva vesi ja Nappi sinne suuntasikin seisoskelemaan, Atte hiipi kohti vesirajaa, pelottavia aaltoja! Seuraavassa poukamassa uskalsi kuitenkin kastaa varpaat ja kohta se jo suu auki metsästi aaltoja sekä työnsi päänsä veden alle. Vesikoira! Atesta tulee taatusti vedessä innokas läträäjä, sen verran intona se oli, ei meinannut kävelystä tulla enää mitään kun Atte kiskoi kohti rantaa joka välissä. Hauskaa miten nopeasti se oivalsi veden olevan kiva juttu ja miten innoissaan se oli vedessä pomppimisesta.

Loistava vappu kaiken kaikkiaan. Huomenna pojat pääsevät mökille ja jäävät sinne muutamaksi päiväksi pois ikkunaremontin alta. Toivottavasti saan keskiviikkona hakea ne pois, viimeistään perjantaina.