Napin kanssa otettiin osaa agirodun joukkuekisaan alokasluokassa. Joukkueessa oli Napin lisäksi kolme medikokoista koiraa, joten mediluokasta siis kyse. Rata vaikutti alkuun hieman kinkkiseltä, mutta tutustumisen jälkeen olikin aika jees. Ainoana, ja sanoisinko aika isona, ongelmana oli radalla oleva pussi. Minä kun luulin, että kepeistä se enää on kisaura kiinni niin tulipa tässä muistutus, että on muuten olemassa myös pussi. Eikä olla sitä oikeastaan juuri koskaan harjoiteltu. Arvoin ennen rataa, että opiskellaanko pikakurssi harjoitusradan pussilla vai yritänkö vaan uskotella Napille, että se on putki. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon sillä seurauksella, että kolme kieltoa --> hylly tuli.

Mutta muutoin rata sujui oikein kivasti, Nappi oli hyvässä vireessä ja kuulolla. Olipahan eka kisasuorite muualla kuin kotiradalla, kiva nähdä, että sekin sujuu. Muutoinkin Napander käyttäytyi hienosti, ei räyhännyt (no pari kertaa vähän ohimennen) ja ennen kaikkea oli innoissaan.

Kisapaikalle saavuttuamme käytiin läheisellä (eli noin kolmen kilometrin päässä, selvisi siinä kun talsittiin) olevalla lammella uimassa. Nappi oli aivan onnesta soikeana kun sai olla itsekseen - eli ei Atte-riiviötä roikkumassa poskikarvoissa ja pöllimässä kaikki kivat kepit. Nappinen veteli pitkin lenkkipolkua hillittömiä spurtteja, juoksi eestaas täysillä, pulahti lampeen palloa hakemaan, kantoi ja leikki pallolla koko matkan takaisin. Tästä otamme opiksi ja etenkin muistiksi, että lisää yksilöllistä aikaa Napille.

Atte vietti päivän Rikun koirahoitolassa ja meni kuulemma kivasti. Nyt on kaksi naattia koiraa, ihanaa. :) Kiitos agirodun vesiäisjengille ja Rikun omistajalle!