Päivän saldo: agitreenit Napin kanssa, agitreenit Aten kanssa, tunnin metsälenkki Atte + Riku, jäljestystä ja uintia Napille = väsyneitä vesikoiria.

Yritin sitä hemmetin pakkovalssia Napin kanssa, mutta ei tää tohelo vaan oikein osaa. Meni se jotenkuten, muttei ihan heti tulis mieleen kisoissa kokeilla. :) Alastulokontaktille (puomi) laitoin pallon houkuttimeksi ja koetin itse jäädä jälkeen, Nappi pysähtyi kontaktin alareunalle, etutassutkin kontaktilla. Se ei vissiin ihan tiedä mitä "koske" tarkoittaa, täytyy varmaan opiskella..

Aten kanssa ylösmenoa vähän pidemmältä ja lyhemmältä matkalta sekä hieman kulmaakin otettiin jo. Ukko on ihan toheena kun nakkia tulee noinkin helpolla tempulla. Lisäksi narupalloleikkejä ja vähän ohjausharjoitusta - hypyltä 90 asteen kulma putkelle yms. Atte ei aina ehdi katsoa mitä mä huiskin, on niin kiire tehdä jotain. :)

Metsälenkillä otettiin kunnon turvenaamiot, Atte melkein jumittuikin yhteen turvehautomoon, onneksi ei tarttenut ryhtyä pelastamaan. Pikku-ukot tulivat kivasti toimeen, ei tarttenut mammojen kertaakaan sanoa murinoista ja örinöistä. Uimassakin tietty käytiin, jotta saatiin turpeen alta pörrömies esille.

Napille tein ennen Aten metsälenkkiä joitain kymmeniä metrejä pitkän jäljen, joka siis vanheni tunnin verran. Tosi hyvin Nappi muisti mistä on kyse ja varsin hyvin tepasteli perille nakkipussin luokse. Sekin pääsi vielä uimaan ja onnellisena leikkimään kepillä vesirajaan - pieni riiviö ei ollut pöllimässä kepukkaa.

Nyt ne ovatkin aika rentoja miähiä.