Maanantaisessa arkitottelevaisuudessa kerrattiin katso-käskyä (en sit käskyä ole pahemmin sanonut vaan ihan vaan odottanut, jotta Potte alkaa oivaltaa, että kannattaa katsoa silmiin jos haluaa namin tai ylipäätään mitään), luoksepäästävyyttä ja maahan-käskyä. Uutena asiana tuli ohittaminen (ja kontakti toki siinäkin olennaisena asiana) sekä ei-sanan opettaminen koiralle. Homma sujui taas mukavasti, Potte kuuntelee (no ilmankos kun on nakkeja tarjolla) ja malttaa olla ihan ok. Lopputunnista (yht 75 min) se alkoi väsyä ja keskittyi jälleen imuroimaan murusia matosta. :P Loppurentoutuksessa herran kääntyi selälleen rellottamaan ja nautiskelemaan - aiheutti pientä huvittuneisuutta kanssakurssilaisissa.

Poikien yhteiselossa alkaa olla pientä jännitystä - etenkin ruoka on Potelle niin tärkeää, että meinaa toisinaan mennä herne nenään ja Nappi saa kyytiä. Nappi luimistelee kyseisissä tilanteissa, mutta ei se niitä silti kauaa mietiskele ja saattaa tulla mun jalkoihin jos alkaa liikaa jännittää. Edelleen leikkivät ja normielämä sujuu, Nappi ei näytä mitenkään pelkäävän Pottea, joten kenties ne nyt vain selvittelevät kumpi on ylempänä.

Mutta jännää, että noista kahdesta Nappi on se rento heppu ja Potte tiukkis. Alkulähtökohtana kun oli kovapäinen Nappi ja nörtti-Potte. Ja edelleen Potte on yleisesti ottaen rento koira, mutta Napin kanssa vaan täytyy selvitellä välejä.