1809743.jpg

1809747.jpg

1809749.jpg

1809751.jpg

1809755.jpg

1809757.jpg

1809934.jpg

1809759.jpg

Atte vaikuttaisi olevan tosi reipas tyyppi. Energiaa on kuulemma eniten koko pentueesta, herra onkin aika sporttimallia - kuluttaa kaiken mitä syö. Ruoka ei eilen oikein maistunut (ja minä, joka aina julistan, että koira syö sitten kun sillä on nälkä, syyllistyin syöttämään kädestä:), mutta tänään on jo syönyt ihan ok. Pissat ja kakat tehdään joko paperille tai ulos. En tiedä onko kasvattajan luona jo opiskeltu paperille pissimistä, sillä Atte tuntui heti tietävän mitä varten hesari levitettiin lattialle.

Hihna ja panta on testattu ja todettu kutittavaksi riesaksi, mutta eteenpäin mennään vaikka yksi jalka rapsuttaakin kaulaa ja vain kolme on kävelykäytössä. :) Kaikenlainen nakertaminen on mielenkiintoista, eli kaikki mahdollinen pitää valella tabascolla tms. Pikkuherra on varsin iloisen oloinen heppu, mutta ilmoittaa kyllä selkeästi jos joku asia ei ole hänen mielensä mukaan. Temperamenttinen tyyppi siis.

Ilmeeltään Atte muistuttaa mielestäni Maisaa. Rakenteeltaan on samanlainen kippana kuin Nappikin. Jännää nähdä millainen korsto Atesta kasvaa.

Eilen kylässä ollut ystäväni antoi Atelle lempinimen Pastilli (pikkuinen nenä) ja avokkaan äiti sanoi Attea Pömpöksi. Avo lisäsi siihen Arskan, joten Atte on Pömppö-Arska.

Napin mielipide on, että viekää Atte takaisin sinne mistä tulikin. Murh. Ja Atte fanittaa Nappia ihan kybällä. :)