Jahas, mitäs me ollaan tehty viimeaikoina..

Tärkein asia ensin: täällä leikitään! Ihan aikuisten oikeasti ja vapaaehtoisesti. Painia, juoksua, ärinää, vetämistä, tökkimistä, puremista, ylijuoksemista - kaikki lajit löytyy. :) Nappi on nyt viikon verran ollut sitä mieltä, että Atte onkin ihan jees tyyppi. Vaikka se pureekin liian lujaa. Hyvä Nappi!

Aten kanssa on pentutreffailtu Viikissä pariin otteeseen. On tavattu siskot Siiri, Tessa ja Taika sekä äristy ja painittu Pullan kanssa. Aten leikkityyli ikäistensä kanssa on aika rajulta kuulostavaa, mutta ilmeisesti ainakin Pullan mielestä ihan hauskaa. :)

Kuvat: Sami Osenius (mahtavaa, että treffeille on sattunut mukaan osaava kuvaaja)
1865442.jpg
Atte ja Pulla

1865464.jpg
Atte menee katsomaan miksi Pullan silmät pullahtaa ulos päästä

1865472.jpg
Atte ja Pulla ovat litanneet alleen ilmeisesti Tessan

1865460.jpg
Söpöstys

1865453.jpg
Termiitti antaa pusun

Napin kanssa jatkui agilitytreenit pitkästä aikaa. Varustauduin kebablihan ja pallon kanssa, uusi treenithihnakin meillä on. Treenit menivät LOISTAVASTI! Muisteltiin ylös- ja alasmenokontakteja sekä tehtiin pientä radanpätkää: kaksi hyppyä, vastaikkain olevat putket joissa reitti ikään kuin kahdeksikkona ja lopuksi vielä hyppy. Haasteena saada koira menemään oikeasta putken päästä oikealla hetkellä. Itse vähän sekosin askelissa ja tein kaikenlaisia valsseja ja takapomppuja, mutta niistäkin huolimatta Nappi meni juuri niinkuin piti. Ohjaaja sanoi, että se osaa hienosti hakea kontaktia ja ottaa ohjeita vastaan. Kaikenkaikkiaan tauko teki jäköjään hyvää, nyt on taas itselläkin uutta intoa treenata. :)

Syksyn ohjelmistossa:
maanantaisin Napin agilitytreenit
tiistaisin Napin flyballtreenit
keskiviikko näyttäisi olevan lenkkeilypäivä Rikun treffaamisen merkeissä
torstait 11.9.-2.10. Aten pentukurssi
Tähän kun lisätään pentutreffailua, leikkitreffejä, normi päivätyöni päiväkodissa sekä osa-aikainen kynsiduunini, alkaa viikko olla aika täysi. :) Onneksi Napilla ja Atella on maailman paras kepo, joka pitää tarvittaessa hyvää huolta.