Agilityn osalta ollaan viime aikoinan vähän junnattu paikallaan kummankin koiran kanssa.

Nappi Nappinen

Viime torstaiset treenit olivat koulutusohjaajan osalta peruttu, mutta meitä oli kuitenkin kaksi koirakkoa paikalla. Minun onnekseni tämä toinen osapuoli oli itsekin koulutusohjaaja ja hänellä oli ratapiirros mukanaa, joten rakennettiin ko. rata:

1250446791_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rata oli varsin mukava ja vauhdikas, uutena ohjaustekniikkana jaakotus. Olin jaakotuksesta kuullut, muttei mitään havaintoa mitä se tarkoitti. No nytpä tiedän senkin, oli aika toimiva pyörähdys. :) Haastava kohta oli myöskin toka valssi, jossa tartte vetää koira hypylle puomin sijaan. En meinannut millään osata valssata ajoissa vaan Nappi ehti tehdä melkoiset kaartelut pussin ja hyppyjen 7-8 kohdalla. Joka tapauksessa meni ihan hyvin ja saatiin eka yrittämän jälkeen puhdas suoritus. Ekalla kokeilulla Nappi tiputti kaksi tai kolme rimaa, oli kai liikaa intoa pelissä kun halusi nopeasti päästä leikkimään vinkupallolla. Ja pussikin sujuu! :) Treeneistä jäi tosi kiva mieli.

Atte Patte

Olen ollut vähän pallo hukassa Aten treenien kanssa, tuntuu että tartteisi oppia niin kovin paljon ja pulmaa/mietittävää on niin kovin monessa kohtaa. Tänään harjoiteltiin valsseja, keppikujaa, ylös- ja alasmenokontakteja, tasapainoilua sekä temppuja (Aten kohdalla peruutus, jonka se osaa ja jalkojen välistä pujottelu jonka se varmaan nopeasti oppisi, jos joku sen sille opettaisi). Meni oikeastaan aika kivasti. Ylösmenokontaktilla vähän ongelmaa, mutta sain siihen hyvät neuvot. Keppien kanssa ja yleensäkin tarvii opetella lähettämistä ja etenkin vasemmalta puolelta kiepsauttamista.

On sitä ton ukkelin kanssa edistytty aika paljonkin, kun miettii että ekoissa treeneissä se huitaisi muiden kanssa leikkimään ja nyt keskittyy tekemiseen ja oppiikin pikkuhiljaa.

1250447548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikku-ukko tykkää pallosta.