Eilisissä hallitreeneissä harjoiteltiin ennakoivaa valssia.
2030503.jpg

Kolmosesteeltä putkeen mentäessä putken väärä pää houkutteli kovasti, mutta sain kuitenkin vedettyä Napin oikeaan putken päähän. Piti malttaa olla itse rynnimättä kolmosestettä kohdin liian lujaa ja samalla jo kääntää rintamasuuntaa kertomaan koiralle, että esteen jälkeen suunta vaihtuu.

Toinen meille varsin haastava kohta oli ehtiä mukaan putken jälkeisille hypyille 5-6-7, Napilla kun vauhtia riittää. Hyppyjen 6 ja 7 välillä olisi voinut valssata, no eipä ole toivoa ehtiä sellaista tehdä. Järkevintä olisi leikata takaa kohti putkea, mutta eipä vielä osata sellaista. :) Joten päädyttiin kiertämään vähän epäloogista reittiä - Nappi kun tuon 7 hypyn jälkeen kaarsi vasemmalle katsomaan missä mä olen, sai sen siitä helposti käteen ja ohjattua kohti putkea.

Kouluttaja totesi, että Nappi hakee esteille hyvin. Sitä on aiemminkin sanottu ja olen mietiskellyt mistä moinen. Voihan Nappi tietty vain olla niin kovin viksu, mutta taitaapa oikeasti olla hyötyä alun yksittäisten esteiden jankkaamisesta. Mehän käytiin tavallaan kaksi alkeiskurssia, joilla käytiin esteet yksi kerrallaan läpi.