Koivukylän agilityharrastajat järjestivät tänään möllikisat. Mikä meni hyvin? Aloitettiin maksimölleillä, ilmoittautuminen meni suht jouhevasti, sää oli kaunis. Mikä ei mennyt hyvin? Esteet olivat liian ahtaasti kentällä, mukana silti mm. pituus. Kuulutukset eivät oikein kuuluneet ja starttaavasta/seuraavaksi vuorossa olevista koirista kerrottiin nimi - vaikeaa arvioida minkä verran menee vielä omaan vuoroon, jollei ollut suunnilleen kärryllä missä numerossa mennään. Eräs koirakko kävi tekemässä kolme starttia, joiden aikana koira pissasi kentälle kaksi kertaa, karkasi kentältä X kertaa, haahuili missä sattuu ja kuluttu aivan tuhottoman paljon aikaa - olisi ehkä voinut vinkata, että kun koira tokaa kertaa häipyy kesken suorituksen, jotta jätetäänkö tähän.

Meillä eka suoritus muuten ok, mutta olin jatkuvasti myöhässä koska nurmella oli varsin vaikeaa juosta lujaa (pitää varmaan hankkia nappikset tai pysyä kotikentällä). Viimeisellä esteellä Nappi hyppäsi väärältä puolen, olin siis taas aivan liian myöhässä kipittämässä ja hyppy oli eri linjassa kuin edelliset. Siispä 10 virhettä siitä (harmi, nollatuloksia tuli vain kaksi).

Toka yritys meni ohjauksellisesti paremmin enkä ollut ihan niin jäljessä, mutta harmillisesti kaksi rimaa tuli alas ja jälleen vika hyppy väärältä puolen. Eli 20 virhettä. Bonuksena hihna oltiin unohdettu tuoda lähdöstä maalialueelle. Onneksi Nappi pysyy lähellä ja saatiin hihna haettua (mitään pahoitteluita ei tietty kuulunut).

Vähän jäi kökkö maku järjestelyiden sujuvuuden suhteen sekä kyllähän toi oma suoriutuminenkin harmitti. Ekalla startilla liian hidas vauhti ja tokalla olisi pitänyt loppusuoralla uskaltaa valssata eikä tehdä samoin kuin eka yrittämällä. Mutta ei kai se aina voi ihan putkeen mennä. :) Videolta katsottuna mun tarvii alkaa kiinnittää huomiota jatkuvaan liikkeeseen, oon vähän töksähtelevä mikä varmastikin hidastaa Napin liikkumista.