Nappi on jälleen oma itsensä. Siltä oli yllättävän paljon omia pieniä juttujaan karsiutunut pois niiden viimeisten Poten kanssa vietettyjen viikkojen aikana. Esimerkiksi sohvalla nukkuminen on taas tullut takaisin, Nappi tykkää käpertyä karvakeräksi sohvan nurkkaan ja ottaa nokoset.

Kahdet viimeiset flyball-treenit on olleet varsin mielenkiintoiset. Nappi on nyt vähän hukannut homman idean. Se saattaa ihan ok hyppiä 2-3 estettä ja painaa boksia saadakseen pallon, mutta sitten se joko juoksee esteiden ohi tai jättää pallon sinne boksin viereen. Tai yrittää saada toisen pallon boksin vieressä olevasta ämpäristä. Viimeksi kokeiltiin erilaisia keinoja ja mietittiin mistä voisi olla kiinni. Todettiin, että tarvinnee vaan nyt tampata boksia ja saada Nappi tuomaan pallo minulle. Sitten mukaan esteet niin eiköhän se siitä sitten taas. Jätin myös agiradalla käväisemisen väliin, jos se vaikka jotenkin sotkee mutta ei tuntunut olevan vaikutusta. Kouluttaja lohdutteli, että aina tulee jossain vaiheessa takapakkia ennenkuin homma lähtee taas käyntiin.

Saatiinkin lopulta mukaamme toinen bokseista ja kasa tennispalloja. Voidaan lähikentällä viihdyttää ohikulkijoita.. :P Tai voishan sitä ihan vaan takapihallakin niin olis naapureilla ihmettelemistä.. Oon nyt vaan harmillisesti ollut kovassa flunssassa joten ei ole voinut treenata, mutta ehkä tänään illalla vähän päästään kokeileen.