Keskiviikkona naksukurssilla ihmeteltiin muovipurkkia ja käveltiin/hypättiin renkaan läpi sekä tutustuttiin kosketuskeppiin. Muovipurkki oli tötsä lattialla, josta palkattiin kun koira vaan katsoikin purkkia. Osa tajusi alkaa tökkiä tassullaan ja yksi otti purkin jo suuhunkin. Atte tajusin hetken ihmeteltyään, että homma liittyy purkkiin ja tarjosi sen katsomista. Renkaan osalta meni renkaasta läpi aika nopeasti ja vauhdin kanssa jopa hyppäsi. Tässä kohtaa loppui mun motoriikkani ja oli pudotettava hihna lattialle. Naksauttaminen, liikkuminen, palkkaaminen ja kehuminen ei onnistu hihna kädessä. :)

Yleisesti ottaen Aten kurssilla hengailu oli mukava ylläri, ajattelin sen olevan toisista koirista kiinnostuneempi. Nappiin verratuna oli toki paljon sosiaalisempi, mutta kun oli meidän vuoro tehdä niin silloin tehtiin. Huomaa silti, että olen Aten kanssa puuhastellut vähemmän, se ei samalla tavalla ole innostunut tekemisestä ja lähinnä nakinkiilto silmissä seuraa perässä. Mutta eiköhän se vielä tajua, että yhdessä puuhastelu on siistiä hommaa.

Kotiläksynä kosketuskepin tökkääminen ja sen perässä liikkuminen. Tähän mennessä Atte on oivaltanut, että keppiä kannattaa törkätä kuonolla. Aika nopeasti hokasi, oletan että perässä kävelykään ei ole vaikea opettaa.

Hampaiden pesussa ollaan jo harjalla harjaamiseen saakka edistytty. Aten mielestä kivaa ja maukasta, omistajalla on opettelemista uuteen tapaan..