Napin kanssa on  talven aikana treenattu kaksi kertaa, joten Lahjattomat treenaa -asenteella kohti Tehiscuppia. Rata oli mukavan simppeli, pari hieman jännempää kohtaa, joissa arvelin etten ehkä ihan pysy vauhdissa mukana.

Herra Nuuskuttelija tutkaili kentän laidalla ihastuttavia tuoksuja siihen malliin, että arvelin sen jäljestävän koko radan läpi (niinkin on käynyt). Mutta onneksi se kuitenkin lähdössä nosti päänsä ylös ja odotteli starttauslupaa hyvinkin innokkaasti. Saatiin kummallakin yrittämällä nolla, toka suoritus oli nopeampi kuin eka ja sijoituttiin neljänsiksi. Nappi meni muutoin mukavan reippaasti, mutta puomilla jolkotteli hieman turhan rauhallisesti. Tarvii varmaan pallon kanssa hankkia lisää vauhtia ko. esteeseen.

Mutta mukavasti siis meni ja ens vkolla uudestaan. Ensi viikolla alkaa myös treenit, päästiin Sannan ohjeistamaan ryhmään - jospa Sanna opettaisi mut opettamaan Napille kepit, niin päästään joskus mölleistä eteenpäin. :) Aten osalta ohjatut treenit jäävät toistaiseksi tauolle, olemme olleet sunnuntaisin treenaavassa ryhmässä mutta se on meille kovin hankala päivä. Joskin saatan välillä ottaa Aten Napin tilalle torstaitreeneihin. Aten kohdalla olisi nyt tavoitteena opetella kaikki esteet ja alkaa tekemään pidempiä radanpätkiä ja harjoitella ohjausta. Pikkutyyppi on aina ihan sata lasissa menossa, joten saapa nähdä kuinka paljon se malttaa mun huitomisia seurailla. :)