Maanantai - Treffit Saagan ja Seran kanssa

Pitihän sitä päästä ötökkää katsomaan. Tai oikeastaan se kai oli marsu. Ei ainakaan koira, ainakaan Atte ei ole ollut niin pieni. Ikinä. K-ä-s-i-t-t-ä-m-ä-t-ö-n-t-ä, että nuo otukset kasvaa noin nopeasti. Atte on vasta 5,5 kuukautta ja näytti jättiläiskoiralta Saagaan verrattuna. Aten mielestä Saaga oli jännä pieni tyyppi ja Napin mielestä koko tilanne oli äärimmäisen epäilyttävä (mehän kuitenkin oltiin vieraassa asunnossa ötökän kanssa). Saaga piippasi ulkona erittäin hassusti, kuin olisi marsua lenkittänyt. Huolimaton omistaja myös hukkasi Seran ihan kävelyn loppusuoralla, hihna tipahti kädestä ja Serahan ei voinut liikkua vaan jäi seisoskelemaan muiden jatkaessa matkaa. :) Sisätiloissa Saaga spurttaili hillittömällä vauhdilla sängyn alle, päin Aten kylkeä ja yritti kovasti tehdä tuttavuutta Nappi-sedän kanssa. Nappi-setä vaan ei ollut niin kovin innostunut.

2127936.jpg
Oot aika pieni

2127940.jpg
Täältäpä ette löydä mua!

2127942.jpg
Kuningatar ja Hänen alamaisensa

2127944.jpg
Yih, ei kai se tule lähemmäs

2127946.jpg
Mennäänkö jo?

Tiistai - Treffit Harrin Nakilla

Nappi ja allekirjoittanut kävivät lenkillä Maijun ja Hipin kanssa. Kierettiin Merihaan kautta Hämeentien varrella olevalle kentälle, jossa Napander ja Hippineiti pääsivät kiitämään. Oli todella mukavaa käppäillä vesikoiraseurassa, höpistä koirista varsinkin kun koiratkin pääsivät purkamaan energiat vapaana juosten.

Keskiviikko ja torstai - Hengailua

Allekirjoittanut teki jouluostoksia (ei tosin ostanut mitään) ja oli illan töissä, joten kepo hoiti koiria. Keskiviikkona kävin illalla Aten kanssa koirapuistossa (tajusin yhtäkkiä, että sillähän tosiaan on rokotukset kunnossa, eli saa puistoilla). Aten mielestä oli todella jännää tavata kaikenlaisia koiria, leikkiä ei ihan arvannut mutta hirmuisa mielistely oli joka suuntaan. Ja kaikki koirien omistajat olivat todella ihania ja pakko oli käydä kaikkia moikkaamassa.

Perjantai - Suvi-täti vierailee

Ystäväni tuli viettämään tyttöjeniltaa. Sinkkuelämää -elokuva ei tainnut hetkauttaa poikia, mutta sen sijaan ne varmasti nauttivat Mamma mian Karaokeversioista - todella kauniisti lauloimme. Todella suositeltava tyttöjeniltaelokuva. :)

Lauantai - Jakomäki

Metsälenkki Jakomäkeen. Edellisen yön valvomisen jäljiltä poitsutkin nukkuivat pitkään, Jakomäeässä käppäiltiin rauhalliseen tahtiin. Etsittiin nakinpaloja ja nuuskuteltiin muuten vaan.

Sunnuntai - Nuuksio

Emme olleet ainoat, jotka ajattelivat käydä Nuuksiossa, joten lähdimme off-road-reitille. Ja sepäs kannatti, pojat olivat aivan intona juoksemassa pitkin kallioita, juomassa jäisestä järvestä ja kiitämässä pitkin poikin. Kiersimme yhden Nuuksion pienistä järvistä sen rantoja mukaillen. Pojat saivat juosta vapaina ja ne todellakin juoksivat oikein urakalla. Nuuskiossa oli mukavan talvista, järvetkin olivat jäässä.

2128001.jpg

Poitsut myös leikkivät paljon yhdessä, etenkin keppien keräily ja niistä kisaaminen ovat suuressa suosiossa. Aten erikoisuus on jahdata Nappia siten, että kummallakin on keppi suussaan.

2128004.jpg

2128008.jpg

Atte maastoutui pöllimänsä kepin kanssa:
2128061.jpg

Muutama poseeraus:
2128018.jpg

2128028.jpg

2128030.jpg

Yritin reissulla saada pojista yhteiskuvaa, jonka voisin liittää joulukorttien yhteyteen. Mitäs olette mieltä, olisiko se vaihtoehto

A) Atte syö keppiä Napin selän päällä:
2128034.jpg

B) Atte syö Napin jalkaa ja Nappi kiljuu
2128035.jpg

vai C) jouluvalot
2128039.jpg